(Android/iOS) Learn Polish language \u0026 words سکه های بیشتری را کد می کند
Mar 6, 2022 4:34:34 GMT
Post by neyridwordhalllan on Mar 6, 2022 4:34:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Polish language \u0026 words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Polish language \u0026 words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های بیشتری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Learn Polish language \u0026 words 2022 version ▞▞▞
اگر فقط 5 تا 10 دقیقه فرصت دارید تا لهستانی را یاد بگیرید، و می توانید ناله های مداوم برای پول نقد خود را نادیده بگیرید، می توانید این برنامه را امتحان کنید. البته، اگر شما هم مانند من هستید، احتمالاً متوجه نخواهید شد که این برنامه در مقایسه با کاربران ممتاز چقدر استخوان های لخت خواهد داشت. همچنین این عادت دارد که مطمئن شود که نسخه رایگان نسخه پایین تر است. برای مثال، اگر میخواهید کلمات لهستانیای را که در آن روز مرور نکردهاید، بهروزرسانی کنید، برنامه در واقع شما را از انجام این کار مسدود میکند. طراحی وحشتناک تشنه پول.
استفاده بسیار آسان و سریع. 5 دقیقه در روز ایده خوبی است.
عالی. فقط ای کاش می توانستید یک جلسه رایگان طولانی تری داشته باشید.
یک برنامه آسان برای استفاده با یک استراتژی یادگیری موثر
این برنامه شگفت انگیز است. این واقعا به من کمک کرد تا زبان های دیگر را یاد بگیرم و آن را به شدت توصیه می کنم.
Learn Polish language & words Education jqy
خیلی از این خوشم می آید. قطعا دایره لغات را افزایش داده اند. 5 دقیقه توانایی درک عبارات را محدود می کند. کلمات فردی به خوبی کار می کند.8
به نظر من این برنامه عالی است. یادآوری ها مفید هستند. من فقط یک منطقه اضافی را پیشنهاد می کنم که توضیح می دهد چگونه برخی از عبارات می توانند معنای دیگری داشته باشند. شریک زندگی من لهستانی است و به عنوان مثال می گوید Ja jem (من می خورم) همچنین می تواند به صحبت در مورد تخم مرغ مرتبط باشد. همچنین، گزینه ای برای قرار دادن کلمات و عبارات انتخابی یا تصادفی در کنار هم و برنامه تنظیم می کند و نشان می دهد که چگونه به عنوان یک جمله کامل و کاربردی با دستور زبان مناسب خواهد بود.
ساده و فوق العاده اعتیاد آور!
برنامه یادگیری بسیار سرگرم کننده
یک تجربه یادگیری عالی شرم آور است که رایگان نیست اما هنوز هم بسیار خوب است.
جالب است اما برخی از کلمات باید آهسته تر پیش بروند تا بتوانم تلفظ را یاد بگیرم
این برنامه در 5 دقیقه بسیار سرگرم کننده 10 کلمه را به من نشان داد و چگونه آنها را بنویسم و آنها را به درستی تلفظ کنم! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 من برنامه های زبان زیادی را امتحان کردم و این اعتیاد آورترین است !!!!! دوستش دارم! ❤❤❤
درخشان برای مبتدیان و یادگیری اصول
مفید
بسیار ساده و کارآمد.
Drops Hablar y Aprender polaco Educación grr
من میخواهم ارتقا دهم، اما نمیتوانم، زیرا از پرداختهای صورتحساب یا کارت اعتباری تانزانیا پشتیبانی نمیکند.
روشی شگفت آور ساده و شهودی برای یادگیری
بله برنامه خوب 5 دقیقه در روز کافی نیست اما چه انتظاری دارید به صورت رایگان
در اولین تلاشم روی این برنامه و فقط در پنج دقیقه، باورم نمی شد چقدر سریع کلمات در ذهنم گیر کرده بودند.
استفاده آسان، درسهای کوتاه، من میتوانم این را در هر روتینی قرار دهم. کار عالی!
بسیاری از برنامه های یادگیری لهستانی را امتحان کردم، اما هیچ کدام از نظر ساختاری شبیه این برنامه نیستند. این دارای بسیاری از موضوعات مختلف است، که می توانید از پایه شروع کنید. با پیشرفت شما، "سطوح" بیشتری به رایگان ارائه می شود. حتی زمانی که برنامه پولی را ندارید. همانطور که گفته شد هیچ چیز در کتاب من به تجربه یادگیری این برنامه نزدیک نیست، بنابراین من 5 ستاره شایسته را می دهم.
مفید
چی شد؟ برنامه به طور خودکار به روز شد و اکنون تنها چیزی که می بینم یک صفحه سفید است.
راهی عالی برای یادگیری
من تازه شروع به یادگیری کردم روش به نظر خوب می رسد، اما شما شروع به تمرین می کنید و سپس برای دسترسی و یادگیری بیشتر باید هزینه کنید.
"قطره" گویای همه چیز است! لهستانی را در مقادیر کم یاد بگیرید. فوق العاده خلاقانه! عکس منو جذب کرد! بسیار جذاب! کاش می توانستم "R" هایم را بچرخانم، هاها! ساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....اگه بخوای بیشتر از 5 دقیقه یاد بگیری چی
عالی! یادگیری زبان ها با قطره بسیار آسان است. با تشکر از توسعه دهندگان
بسیار سرگرم کننده و آسان برای یادگیری، من کمتر از یک هفته استفاده کرده ام و از قبل می توانم کلمات را زمانی که مردم لهستانی صحبت می کنند درک کنم، بنابراین می توانم آنها را دنبال کنم، همچنین می توانم همان مقدار را بخوانم، تنها مشکل این است که نمی توانم بگویم نیمی از کلمات، من قطعا این برنامه را به عنوان نقطه شروع توصیه می کنم
جفت شدن بصری با کلمات و وضوح تلفظ را دوست دارید.
میتوانست بهتر باشد
واقعا مفید است. 5 دقیقه هر 10 ساعت برای نسخه رایگان کافی است تا آن را دو بار در روز انجام دهید. 10 دقیقه در روز با سرعت بیشتر شما را درگیر و آماده برای یادگیری نگه می دارد!
تمرین زبان 5 دقیقه ای عالی .... بسیار جذاب. اگر آنها دروس گرامر مشابه را در اندازه بیت / بایت اضافه کنند، یک برنامه 7 ستاره خواهد بود
مشکلی نیست
برنامه بسیار مفید و جالب. من لهستانی را در یک ماه یاد گرفتم. سرد!
Hidden Expedition: Lost Petualangan kxec
حافظه معمولاً از طریق تصاویر یا احساسات به یاد میآید و این به برخی افراد کمک میکند
عکس با تداعی کلمه مفید است. تعاملی بودن آن نیز مرا درگیر می کند. جایگزین فوق العاده برای کار در ارتباط با برنامه های دیگر.
بهترین تایمر. به عنوان اولین تایمر من واقعاً از آن لذت بردم و معتقدم در کمترین زمان چیزهای زیادی یاد خواهم گرفت
به نظر تا اینجا خوبه
خیلی خوبه که یاد بگیری این برنامه رو دوست داشته باشی....